lombkoronaelemzés

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

 • Apogee- S2-411 NDVI felfelé néző szenzor SDI-12.

  180 000 Ft + áfa / -tól

  Az S2-411-SS NDVI szenzor egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és önellátásról gondoskodik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkoronájának levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldülés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-111) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható.

 • Apogee- S2-412-SS lefelé-néző NDVI Szenzor – SDI-12.

  180 000 Ft + áfa / -tól

  Az S2-412-SS NDVI lefelé néző érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és saját tápellátással rendelkezik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkorona levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldedés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-112) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • Apogee- S2-422-SS lefelé-néző PRI Szenzor SDI-12.

  180 000 Ft + áfa / -tól

  Az S2-422-SS PRI lefelé néző érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás digitális érzékelő 532 nm (zöld) és 570 nm (sárga) mérésére SDI-12 kommunikációs protokollal. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. A PRI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők felügyelete. A PRI-t gyakran használják a lombkorona fotoszintézisével és a stresszre adott válaszokkal kapcsolatos vizsgálatokban.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-122) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható.

 • CI-110 – növényvédő kamera.

  Gyors, hordozható lombkoronaelemzés környezet- és növénykutatáshoz

  Önszintező, nagy felbontású kamera

  150°-os látószög élőben frissített, nagy felbontású halszem digitális képrögzítéssel. A digitális színszűrők emellett lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy még jobban különbséget tudjon tenni égbolt és növény között.

  PAR & Sunflecks mérés

  Teljesen integrált ceptométer 24 fotodiódával a napfoltok mérésére a fotoszintetikusan aktív sugárzás tartományában.

  Azonnali LAI elemzés

  Fedélzeti érintőképernyő a napsugárzás átviteli együtthatóinak vagy résfrakcióinak helyszíni elemzéséhez és értékeléséhez LAI elemzéshez.

  Könnyű helykövetés

  A belső iránytű és a GPS konzisztens, nyomon követhető méréseket tesz lehetővé, lehetővé téve az ismételt méréseket ugyanazon a helyen a vegetációs időszakban.

  Könnyű és hordozható

  Az egykezes kezelés és a tartós, könnyű kialakítás lehetővé teszi az egyszerű adatrögzítést bármilyen helyen és terepi körülmények között

 • CPY-5 lombkorona asszimilációs kamra.

  Nettó tető CO 2 fluxus

  A CPY-5 lombkorona-asszimilációs kamránk a lombkorona nettó CO 2 fluxusának mérésére áll rendelkezésre alacsonyan fekvő növényzeten és gyümölcsön. A masszív polikarbonátból készült átlátszó kamra belsejében egy felhasználó által állítható PAR (Photosynthetically Active Radiation) érzékelő és egy levegőhőmérséklet-érzékelő található a talajfelszín közelében. A légkeverő ventilátor és az egyedi elosztórendszer biztosítja az egyenletes keringést a kamrán belül. Az alumíniumgyűrű jó tömítést biztosít a talaj felszínén vagy a gallérokon*. A vízgőz-kiegyenlítő alapfelszereltség.

 • UGT – Esővízcsatorna a növényzet alatt.

  Az esővízcsatornát arra használják, hogy megállapítsák az eső áthaladását a fák koronáján, az átesés meghatározásának alapjaként. Ellentétben a szabványos csapadékmérőkkel, itt a csapadékot nem meghatározott pontokon, hanem egy nagyobb területen, az erdő lombkorona egyenetlenségének figyelembevétele érdekében rögzítik. Rozsdamentes acél panelekből készül. A méreteket és az ebből eredő hatékony gyűjtőfelületet a megrendelő szabadon választhatja meg. A felfogott csapadék mennyiségi rögzítésének biztosítása érdekében javasolt billenőszámlálóval és szükség esetén gyűjtőedényekkel kombinálva használni a mintavételhez. A mérések adatrögzítővel következetesen rögzíthetők.

  Előnyök

  • A csapadék integrált rögzítése nagy területeken
  • DVWK-nak megfelelően is elérhető

Mind a(z) 6 találat megjelenítve