Net Radiométer

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • SN-500-SS: NET radiométer.

  1 100 000 Ft + áfa / -tól

  Az Apogee Instruments új, négykomponensű nettó sugármérője a nettó sugárzási összetevők egyedi mérését teszi lehetővé. Az érzékelő SDI-12 kimenettel rendelkezik, így nincs szükség több analóg csatornára a nettó sugárzás egyes összetevőinek mérésére. A nettó sugárzásmérő egy komplett csomag, amely tartalmazza a nettó sugármérőt, a rögzítő rudat, az adatgyűjtő interfészhez való kábelt és a hordtáskát.

  Beépített A/D átalakítás és SDI-12 kimenet
  Az Apogee net radiométerek beépített A/D konverzióval és SDI-12 kimenettel rendelkeznek, így nincs szükség több analóg adatgyűjtő csatornára.

  Négy komponensű Net Radiométer
  Egy felfelé és lefelé mutató piranométer, valamint egy felfelé és lefelé néző pirgeométer a nettó sugárzás négy összetevőjének külön mérését teszi lehetővé.

  Egyedi fűtésű sugármérők
  Minden sugármérőhöz tartozik egy külön fűtőelem, amely növeli a pontosságot azáltal, hogy minimalizálja a harmat/fagy szűrőre gyakorolt ​​hatását.

  Kompakt és könnyű súly
  Könnyű súlyra és kis méretre tervezték, hogy megkönnyítse a felszerelést.

 • SN-522-SS Modbus hálózati radióméter

  Az Apogee Instruments új, négykomponensű nettó sugármérője a nettó sugárzási összetevők egyedi mérését teszi lehetővé. Az érzékelő Modbus RS-232 vagy RS-485 kimenettel rendelkezik, így nincs szükség több analóg csatornára a nettó sugárzás egyes összetevőinek mérésére. A hálós sugárzásmérő egy komplett csomag, amely tartalmazza a háló sugármérőt, a rögzítőrudat, az adatgyűjtő interfészhez való varratkábelt és a hordtáskát.

  Beépített A/D konverzió és Modbus kimenet Az
  Apogee net radiométerek beépített A/D konverzióval és Modbus kimenettel rendelkeznek, így nincs szükség több analóg adatgyűjtő csatornára.

  Négykomponensű hálóradiométer
  Egy felfelé és lefelé mutató piranométer, valamint egy felfelé és lefelé mutató pirgeométer a nettó sugárzás négy komponensének külön mérését teszi lehetővé.

  Egyedileg fűthető sugármérők
  Minden sugármérőhöz tartozik egy egyedi fűtőelem, amely növeli a pontosságot azáltal, hogy minimalizálja a harmat/dér hatását a szűrőre.

  Kompakt és könnyű
  Könnyű súlyra és kis méretre tervezték, hogy megkönnyítse a felszerelést.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve