Piranométer

1–16 termék, összesen 18 db

 • AM-130 albedométer rögzítő 12″-es rúddal

  Az AM-130 Albedometer lámpatest egy kiváló minőségű 3D nyomtatott alkatrész, amelyet az SP-710-SS befogadására terveztek , amely egy SP-510 felfelé néző piranométerből, egy SP-610 lefelé néző piranométerből és egy AY-001 differenciálműből áll. elosztót és egy AW-605-SS 5 méteres kábelt. Az AM-130 szerelvény 12″-es rögzítőrúddal és beépített buborékszintezővel rendelkezik, hogy a szintezés egyszerű és pontos legyen az érzékelő megfelelő felszereléséhez. A 12″-es rögzítőrúd az AM-500 Net Radiometer rögzítőkeretével csatlakozik.

 • MP-100: Kézi mérőműszer integrált piranométerrel.

  126 000 Ft + áfa / -tól

  Az MP-100-as egy  kézi mérőműszer amely megjeleníti és tárolja az integrált piranométer méréseit.

  A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • MP-200: Kézi mérőműszer külső piranométerrel.

  144 000 Ft + áfa / -tól

  Az MP-200-as egy kézi mérőműszer amely megjeleníti és tárolja a külső piranométer méréseit.

  A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • PP-100 csomag: microCache és szilícium cellás piranométer 30 cm-es kábellel

  Ez a promóciós csomag tartalmaz egy  SQ-100X-SS  Original X Quantum érzékelőt 30 cm-es kábellel, egy  microCache  Bluetooth mikronaplózót, egy  AA-090 védő neoprén tokot , egy extra  2545 microCache akkumulátort és egy  AM-020 Apogee PVC érzékelőplatformot. . Párosítva ez a két eszköz hatékony eszköz a fotoszintetikusan aktív sugárzás kutatási pontosságú monitorozására az optimális növénynövekedés érdekében. Az SQ-100X érzékelő megbízható iparági szabvány a pontos PPFD mérések elvégzéséhez.

  Az új AT-100 microCache (µCache) mikro-naplózó egy masszív, önálló, akkumulátoros eszköz, amely több mint 400 000 adatpontot tud összegyűjteni, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az érzékelőt iOS vagy Android készülékéhez az ingyenes ApogeeConnect alkalmazásunk segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi valós idejű mérések elvégzését, egyéni adatnaplózási intervallumok beállítását, napi fényintegrálok monitorozását és grafikonját, fényperiódusok biztosítását, adatkészletek letöltését stb.

 • SN-500-SS: NET radiométer.

  1 100 000 Ft + áfa / -tól

  Az Apogee Instruments új, négykomponensű nettó sugármérője a nettó sugárzási összetevők egyedi mérését teszi lehetővé. Az érzékelő SDI-12 kimenettel rendelkezik, így nincs szükség több analóg csatornára a nettó sugárzás egyes összetevőinek mérésére. A nettó sugárzásmérő egy komplett csomag, amely tartalmazza a nettó sugármérőt, a rögzítő rudat, az adatgyűjtő interfészhez való kábelt és a hordtáskát.

  Beépített A/D átalakítás és SDI-12 kimenet
  Az Apogee net radiométerek beépített A/D konverzióval és SDI-12 kimenettel rendelkeznek, így nincs szükség több analóg adatgyűjtő csatornára.

  Négy komponensű Net Radiométer
  Egy felfelé és lefelé mutató piranométer, valamint egy felfelé és lefelé néző pirgeométer a nettó sugárzás négy összetevőjének külön mérését teszi lehetővé.

  Egyedi fűtésű sugármérők
  Minden sugármérőhöz tartozik egy külön fűtőelem, amely növeli a pontosságot azáltal, hogy minimalizálja a harmat/fagy szűrőre gyakorolt ​​hatását.

  Kompakt és könnyű súly
  Könnyű súlyra és kis méretre tervezték, hogy megkönnyítse a felszerelést.

 • SP-110-SS: Önerős piranométer

  Az SP-110 egy saját tápellátású, analóg érzékelő 0-400 mV-os kimenettel. Az érzékelő szilíciumcellás fotodiódát tartalmaz robusztus, öntisztuló szenzorház-kialakítással, valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz. A tipikus alkalmazások közé tartozik a rövidhullámú sugárzásmérés mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban. Az érzékelőket a fotovoltaikus rendszerek optimalizálására  is használják . Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SP-110: öntápláló piranométer.

  78 000 Ft + áfa / -tól

  Az SP-110 egy önellátó szenzor mV-os kimenettel és kiváló koszinusz válasszal. Minden Apogee piranométerben egy szilícium – cellás fotodióda van, amely a teljes rövidhullámú sugárzást méri, egy különleges kupola alakú tokozásban mely időjárásálló és öntisztuló. A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

  Rögzítéshez az AM-110 és AL-100 -et ajánljuk.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • SP-212

  SP-212: erősített 0-2,5V piranométer.

  96 000 Ft + áfa / -tól

  Az SP-212 egy erősített 0-2,5V-os kimenettel rendelkező szenzor kiváló koszinusz válasszal. Minden Apogee piranométerben egy szilícium – cellás fotodióda van, amely a teljes rövidhullámú sugárzást méri, egy különleges kupola alakú tokozásban mely időjárásálló és öntisztuló. A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

 • SP-214: Erősített 4-20mA piranométer.

  104 000 Ft + áfa / -tól

  The SP-214 egy erősített 0-24mA-es kimenettel rendelkező szenzor kiváló koszinusz válasszal. A szenzor az ipari felhasználásokra jellemző elektromos zajjal erősen szennyezett környezetben való felhasználásra lett tervezve. Minden Apogee piranométerben egy szilícium – cellás fotodióda van, amely a teljes rövidhullámú sugárzást méri, egy különleges kupola alakú tokozásban mely időjárásálló és öntisztuló. A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • SP-215: Erősített 0-5V piranométer.

  96 000 Ft + áfa / -tól

  Az SP-215 egy erősített 0-5V-os kimenettel rendelkező szenzor kiváló koszinusz válasszal. Minden Apogee piranométerben egy szilícium – cellás fotodióda van, amely a teljes rövidhullámú sugárzást méri, egy különleges kupola alakú tokozásban mely időjárásálló és öntisztuló. A teljes rövidhullámú sugárzás (Total shortwave radiaition- TSR) fontos komponense az evapotranszspiráció, az energiamérleg, a nettó sugárzás számításának, valamint napenergia panelek monitorozásának.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • SP-230: 4-évszakos piranométer.

  92 000 Ft + áfa / -tól

  Az új Apogee SP-230 4-évszakos piranométer megváltoztatta napsugárzás mérést azzal, hogy fűtött kialakításának köszönhetően megszüntette a hó a fagy és a harmat okozta problémákat amelyek egész évben drasztikusan befolyásolják a mérések pontosságát a legtöbb műszer esetében.

  Fűtött kialakítás

  Az Apogee egy kis teljesítményű (0,18 Watt) belső fűtést kombinált a kupola kialakítású szenzor fejjel és egy felemelt tartólappal, hogy az SP-230 képes legyen felvenni a versenyt akár extrém időjárási körülmények között is egy drága, fűthető, szellőztetett referencia piranométerrel, úgy hogy közben 1/80-nyi energiát fogyaszt.

  A fűtés egy kis napelemmel és elemmel táplálható még a magas szélességi fokoknál a rövid napokon is.

  sp230-dailyerrors-small

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • SP-420 Smart Piranométer | USB kimenet

  Az új SP-420 intelligens piranométer közvetlenül a számítógéphez (Windows vagy macOS X) csatlakoztatható spot mérések készítéséhez, illetve valós idejű rövidhullámú sugárzás grafikonok ábrázolásához és adatnaplózásához a mellékelt szoftver segítségével. Az érzékelő önálló rövidhullámú sugárzási adatgyűjtőként is működhet, egyszerűen csatlakoztatva a legtöbb szabványos 5 V DC USB tápforráshoz. Az érzékelőfejben található belső memória 10 000 felhasználó által megadott időszakos mérés tárolására képes, amelyek csv fájlként letölthetők a számítógépre elemzés céljából.

  Belső adattárolás
  Az érzékelő belső adattárolási képességgel rendelkezik, amely akár 10 000 mérés tárolására is képes. Ez lehetővé teszi, hogy az érzékelő adatokat gyűjtsön, miközben önálló 5 V-os DC tápegységhez, például USB fali adapterhez csatlakozik.

  Nincs szükség adatgyűjtőre
  Az érzékelő USB 2.0 A típusú csatlakozón keresztül csatlakoztatható asztali vagy laptop számítógéphez, és az ApogeeConnect szoftverrel használható (Windows kompatibilis, XP és újabb; Mac kompatibilis, 10.10 és újabb). A mellékelt Apogee szoftver segítségével a felhasználó vezérelheti az adatnaplózási és kalibrálási beállításokat, valós idejű kimeneti megjelenítést és grafikont biztosít a rövidhullámú sugárzásmérésekről, valamint lehetővé teszi az adatkészlet csv fájlként történő elmentését.

 • SP-421-SS SDI-12 Digitalás kimenetű szilikon cellás Piranométer.

  113 000 Ft + áfa / -tól

  Az  SP-421 egy digitális szenzor ami  SDI-12 kommunikációs protokollt valósít meg. Tipikus alkalmazások lehetnek rövidhullámú mérések a mezőgazdaságban, ökológiai és hidrológiai időjárás hálózatok. Ezek a szenzorok használhatók napelemes rendszerek optimalizálására. A szenzor IP68-as kialakítású csatlakozóval kerül szállításra, ami megkönnyíti az eltávolítást és a cserét a karbantartáshoz és a kalibrációhoz.

  További információk a gyártó oldalán elérhetőek.

 • SP-422-SS Modbus digitális kimenet szilíciumcellás piranométer

  Az SP-422-SS érzékelő digitális jelet ad ki Modbus RTU protokollon keresztül RS-232 vagy RS-485 kapcsolaton keresztül. Az érzékelő szilíciumcellás fotodiódát tartalmaz robusztus, öntisztuló szenzorház-kialakítással, valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz. A tipikus alkalmazások közé tartozik a rövidhullámú sugárzásmérés mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban. Az érzékelőket a fotovoltaikus rendszerek optimalizálására  is használják . Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozóval rendelkezik, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SP-510-SS felfelé mutató hőfolt piranométer

  Az SP-510 egy felfelé ívelő hőcső piranométer, 0 és 100 mV közötti analóg kimenettel. Az érzékelő egy feketetestű hőcső detektort és akril diffúzort tartalmaz, robusztus, öntisztító érzékelőházzal, valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik az adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz való egyszerű csatlakoztatás érdekében. A tipikus alkalmazások közé tartozik a rövidhullámú sugárzásmérés mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban. Az érzékelőket a fotovoltaikus rendszerek optimalizálására is használják .

  Ezeket az érzékelőket lefelé néző piranométerünkhöz is csatlakoztathatjuk, így albedométert alkothatunk. Ehhez az alkalmazáshoz az Apogee SP-710-SS Albedometer szenzorcsomagot ajánljuk, amely egy SP-510-SS felfelé néző piranométerből, egy SP-610-SS lefelé néző piranométerből, egy AY-001 differenciálosztóból, valamint egy AW-605-SS 5 méteres kábelt. Árbocra vagy közvetlenül napkollektorra történő rögzítéshez javasoljuk az  AL-130  Albedometer rögzítőkeret vagy az  AM-500  Net Radiometer rögzítőkeret használatát egy  12″-es rúddal ellátott AM-130  rögzítővel párosítva.

  Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SP-522-SS Modbus digitális kimenetű hőmérő piranométer

  Az SP-522-SS egy felfelé mutató hőcső piranométer Modbus RTU protokollt használó digitális jellel RS-232 vagy RS-485 kapcsolaton keresztül. Az érzékelő egy feketetestű hőcső detektort és akril diffúzort tartalmaz, robusztus, öntisztító érzékelőházzal, valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik az adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz való egyszerű csatlakoztatás érdekében. A tipikus alkalmazások közé tartozik a rövidhullámú sugárzásmérés mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban. Az érzékelőket a fotovoltaikus rendszerek optimalizálására is használják  .  Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozóval rendelkezik, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

1–16 termék, összesen 18 db