Pirgeométer

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • AL-130 Albedometer tartókonzol

  Az AL-130 Albedometer konzolt úgy tervezték, hogy illeszkedjen az SP-510 felfelé mutató hőcső piranométerhez és az SP-610 lefelé mutató hőcső piranométerhez, hogy albedométert hozzon létre. Más felfelé és lefelé néző érzékelők, például pirgeométereink felszerelésére is használható. Az AL-130 konzolt 1,3″ – 2,1″ külső átmérőjű árbocra vagy csőre szerelték, és integrált buborékszintezővel rendelkezik, hogy a szintezés egyszerű és pontos legyen az érzékelő megfelelő felszereléséhez.

 • SL-510-SS: Pirgeométer felfelé néző

  Az SL-510 egy felfelé ívelő hőcsöves pirgeométer. Az érzékelő tartalmaz egy szűrőt, feketetestű hőoszlop-érzékelőt és termisztort robusztus, öntisztító érzékelőházzal , valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik az adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz való egyszerű csatlakoztatás érdekében . A tipikus alkalmazások közé tartozik a mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban végzett hosszúhullámú sugárzásmérés, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazása. Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SL-610-SS: Pirgeométer lefelé néz

  Az SL-610 egy lefelé mutató hőcsöves pirgeométer. Az érzékelő tartalmaz egy szűrőt, feketetestű hőoszlop-érzékelőt és termisztort robusztus, öntisztító érzékelőházzal , valamint kiváló minőségű kábellel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik az adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz való egyszerű csatlakoztatás érdekében . A tipikus alkalmazások közé tartozik a mezőgazdasági, ökológiai és hidrológiai időjárási hálózatokban végzett hosszúhullámú sugárzásmérés, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazása. Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 25 cm-re, hogy leegyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SN-500-SS: NET radiométer.

  1 100 000 Ft + áfa / -tól

  Az Apogee Instruments új, négykomponensű nettó sugármérője a nettó sugárzási összetevők egyedi mérését teszi lehetővé. Az érzékelő SDI-12 kimenettel rendelkezik, így nincs szükség több analóg csatornára a nettó sugárzás egyes összetevőinek mérésére. A nettó sugárzásmérő egy komplett csomag, amely tartalmazza a nettó sugármérőt, a rögzítő rudat, az adatgyűjtő interfészhez való kábelt és a hordtáskát.

  Beépített A/D átalakítás és SDI-12 kimenet
  Az Apogee net radiométerek beépített A/D konverzióval és SDI-12 kimenettel rendelkeznek, így nincs szükség több analóg adatgyűjtő csatornára.

  Négy komponensű Net Radiométer
  Egy felfelé és lefelé mutató piranométer, valamint egy felfelé és lefelé néző pirgeométer a nettó sugárzás négy összetevőjének külön mérését teszi lehetővé.

  Egyedi fűtésű sugármérők
  Minden sugármérőhöz tartozik egy külön fűtőelem, amely növeli a pontosságot azáltal, hogy minimalizálja a harmat/fagy szűrőre gyakorolt ​​hatását.

  Kompakt és könnyű súly
  Könnyű súlyra és kis méretre tervezték, hogy megkönnyítse a felszerelést.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve