radiométer

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

 • SI-4HR-SS: Kutatási fokozatú SDI-12 útfelületi infravörös hőmérséklet (radiométer) érzékelő

  Az SI-4HR-SS infravörös sugármérőt kifejezetten közúti időjárási hálózatokhoz fejlesztették ki, 10°-os függőleges látómezővel, amely lehetővé teszi egy keskeny és távoli célút távérzékelését. A téglalap alakú rekesz maximalizálja a vízszintes látómezőt, lehetővé téve a nagyobb integrált mérést anélkül, hogy a nemkívánatos célterületeket, például égboltot vagy környező terepeket bevonná. A hosszúkás külső árnyékolást úgy tervezték, hogy jobban megvédje az érzékelőt a hótól és a jégtől. Az SI-4HR SDI-12 digitális kimenettel  és kiváló minőségű kábellel rendelkezik, amely előre ónozott vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható adatgyűjtőkhöz és vezérlőkhöz.. Az érzékelő válaszideje 0,6 másodperc. Az érzékelő IP68-as  rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • SIF-111-SS: Kutatási minőségű, nagy sebességű, szabványos látómező infravörös rádióméter

  A SIF-111 egy gyors reagálású infravörös sugárzásmérő modell, 0,2 másodperces válaszidővel. Az analóg érzékelő erősítetlen, feszültségkimenettel és kiváló minőségű kábellel rendelkezik, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelő 22°-os félszögű látómezővel rendelkezik. Jellemző alkalmazási területei közé tartozik a növények lombkorona hőmérsékletének mérése a növények vízállapotának becsléséhez, fenotipizáláshoz, fenomikához, útfelületi hőmérsékletmérés a jegesedés feltételeinek meghatározásához, valamint a szárazföldi felszín (talaj, növényzet, víz, hó) hőmérsékletmérés energiamérleg-vizsgálatokban. Az érzékelő IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz a fejtől 30 cm-re, hogy egyszerűsítse az érzékelő eltávolítását és cseréjét karbantartás és újrakalibrálás céljából.

 • UGT – CNR 4 nettó radiométer.

  A CNR 4 két piranométerből és két pirgeométerből áll, ahol az egyik műszer felfelé, a másik lefelé néz. Együtt mérik a rövidhullámú és hosszúhullámú (távol infravörös) sugárzás, valamint az Albedo közötti energiaegyensúlyt. A CNR 4 az ismert CNR 1 utódja, és lényegesen jobb tulajdonságokkal rendelkezik. A CNR 4 rendkívül könnyű, és beépített napvédővel van felszerelve, hogy csökkentse a hőhatások hatását a mérésre. A felső pirgeométer meniszkusz alakú kupolája a hosszúhullámú sugárzás lényegesen jobb mérését biztosítja. Az opcionális CNF 4 szellőztető egység egyedülálló és nagyon hatékonyan megakadályozza a szennyeződés, a nedvesség, a harmat és a fagy felhalmozódását az érzékelőkön.

  Előnyök:

  • Rögzíti a teljes nettó energiát a rövid és hosszú hullámú sugárzás között egy műszerben
  • Az opcionális szellőzőegység védelmet nyújt a befolyásoló tényezők ellen
 • UGT – NR Lite szilikon hálós radiométer.

  A műszer a nettó sugárzás mérésére szolgál, a felülről érkező teljes sugárzás (napsugárzás és hosszúhullámú légköri ellensugárzás) és az alulról érkező teljes sugárzás (rövidhullámú visszaverődő sugárzás és hosszúhullámú talajsugárzás) közötti egyensúly. A sugárzási értékek rögzítése egymáshoz kapcsolt hőcsővel történik. A kimenő jel arányos a nettó sugárzással, és a földfelszínről elnyelt sugárzási energiaként értelmezhető.
  Az NR Lite-ot különösen kompakt és könnyű kialakítása jellemzi, amely 40 cm hosszú tartókarjával rendkívül alkalmassá teszi hordozható mérőműszerként.

  Előnyök:

  • Kompakt és könnyű kialakítás
  • Nagy spektrális tartomány
  • Hordozható mérőműszerként is használható

Mind a(z) 4 találat megjelenítve