talajhőmérséklet

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

 • AgroSense-ST talajhőmérő

  AS-ST talajhőmérséklet szenzor.

  12 000 Ft + áfa / -tól

  Talajhőmérséklet mérés. Az AS-ST talajhőmérséklet szenzorral megbízhatóan, egyszerűen és gond nélkül mérheti a talaj hőmérsékletét.

 • CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer.

  CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer hosszú távra

  telepítés és felügyelet nélküli működés. NEM szükséges multiplexer!

  CIRAS-3, ÚJ CIRAS-4, EGM-5 és TARGAS-1-gyel

  Talaj és nettó ökoszisztéma CO 2 fluxuskamrák és érzékelők használatára.

  Felmérés és hosszú távú megoldások a talajra és a hálótető CO2fluxusára

  Függetlenül attól, hogy kutatásai megkövetelik valamelyik CO 2 gázelemzőnk nagy hordozhatóságát a gyors és pontos felmérési méréshez, vagy egy automatizált önálló rendszert a hosszú távú fenntartáshoz és a felügyelet működéséhez, a PP Systems megtalálja az Ön megoldását. 

   

 • EGM-5 talajlégzési rendszer.

  Bármennyire sokoldalú, akár hordozható is, az EGM-5 hordozható CO 2 gázanalizátor gyorsan a legjobb megoldásból válik a talaj CO2 kiáramlásának gyors, pontos felmérésére, megfizethető áron.

  Egyszerűen csatlakoztassa az SRC-2 Talajlégzéskamrát közvetlenül az EGM-5 konzolhoz, és valós időben tekintse meg adatait.

  Az egyes mérési sorozatok végén az egyes eredmények nagy felbontású, érintőképernyőn jelennek meg, kiválóan olvashatósággal erős napfényben.

 • EnviroSCAN szonda.

  Díjnyertes EnviroSCAN szondánk az egyetlen olyan kereskedelmi forgalomban kapható termék, amely 0,5 métertől 40 méterig (120 láb) képes figyelni a talaj nedvességtartalmát, sótartalmát, hőmérsékletét és páratartalmát.

  A szonda mélyen megérti a talajt, rugalmasságot és precíziós megfigyelést kínál több mélységben.

  Az EnviroSCAN használható szőlőültetvényekhez, fatermesztéshez, kutatási projektekhez, öntözött és szárazföldi növényekhez, valamint környezet- és tájgazdálkodáshoz.

 • LP/T – LABORATÓRIUMI HŐMÉRSÉKLET SZONDA.

  Az LP/t egy laboratóriumi szonda a talajhőmérséklet pillanatnyi profiljának monitorozására talajoszlopokban vagy háborítatlan talajmagokban. A szonda vékony falú saválló acél teste rendkívül alacsony hővezető képességet biztosít, így elkerülhető a parazita „hőhíd” hatás. A talajoszlop falán vagy a mintavevő hengeren keresztül több LP/t szonda is behelyezhető, így lehetővé válik a pillanatnyi hőmérsékleti profilok függőleges rögzítése. Egy ilyen tömb a talajnedvesség/sótartalom LP/ms miniszondákkal és az LP/p mátrixpotenciál szondákkal kombinálvalehetővé teszi a megfelelő hőmérsékleti adatok gyűjtését a szárító vagy nedvesítő front nem izotermikus átmenetéből, amelyből a tömeges elektromos vezetőképesség és a mátrixpotenciál leolvasott értékei hőmérsékleten korrigálhatók. Hőszállítási együtthatók (hővezetés, hődiffúzivitás, fajhő) is meghatározhatók, ha a vizsgált oszlopba hőáram-mérőt szerelnek be.

 • RT-1

  RT1. – talajhőmérséklet-szenzor.

  38 000 Ft + áfa / -tól

  Talajhőmérséklet mérés

  Az RT-1 talajhőmérséklet-szenzorral egyszerűen és gond nélkül mérheti a talaj hőmérsékletét.

 • SMT100 Talajnedvesség és talajhőmérséklet szonda.

  Az SMT100 talajérzékelő egyszerű, olcsó talajnedvesség- és hőmérsékletmérést tesz lehetővé. Ez az eszköz lehetővé teszi mind a talaj vízháztartásának pontos elemzését, mind a növényi talajvíz rendelkezésre állás meghatározását. Az SMT100 beépített hőmérséklet-érzékelője emellett fontos adatokat szolgáltat a talajhőmérsékletről. A készülék számos alkalmazási területe a tudományos célú adatgyűjtéstől a kereskedelmi mezőgazdaságban és kertészetben végzett öntözésszabályozásig terjed.

  Speciális kialakítása és optimalizált mérési elve révén az SMT100 egyesíti az olcsó FDR érzékelők előnyeit a TDR mérések pontosságával. Ahol más talajnedvesség-érzékelők elérik a határértékeiket, az SMT 100 méréseknél alkalmazott magas működési frekvencia (> 100 MHz) lehetővé teszi, hogy ez az érzékelő megbízható méréseket végezzen még sűrű agyagos talajon is. További előnyök közé tartozik a rövid mérési idő, az alacsony sóérzékenység és a nagy mérési tartomány. Az érzékelő és a kábel karbantartásmentes, vízálló és fagyálló. Az SMT100 ezért ideális a folyamatos működéshez.

  Az üvegszál erősítésű, penge alakú érzékelők kompakt, funkcionális és robusztus kialakítása lehetővé teszi az egyszerű telepítést állandó mérésekhez vagy a talajba való könnyű behelyezést kézi kézi pontméréshez. Különféle kommunikációs protokollokkal (RS-485, SDI-12) és analóg kimenettel rendelkező változatok is rendelkezésre állnak.

 • Stevens HydraProbe- talajérzékelő.

  A Stevens HydraProbe a legjobb tudományosan kutatott talajérzékelő, és a PP Systems mindent az egyben in situ érzékelőként kínálja, amely a nedvességtartalmát és a talaj hőmérsékletét egyaránt képes mérni. Ez a masszív szonda teljesen tömített elektronikával rendelkezik, így teljesen vízbe meríthető, valamint három erős, nem hajlító és nem korrozív rozsdamentes acél kapával.

  A legjobb eredmény elérése érdekében a 3 horgot teljesen a talajba kell tolni, amíg az érzékelő fehér teste minimális szintre nem kerül a talajfelszínnel.

 • STP-2 talajhőmérséklet szonda.

  Az STP-2 talajhőmérséklet szonda egy megbízható plug and play tartozék a talajhőmérséklet mérésére. Az elektronika rozsdamentes acél hegyes eloxált alumínium házban található. Ezt a masszív érzékelőt általában az SRC-2 talajlégzéskamrával és a CPY-5 lombkorona-asszimilációs kamrával tudja.

 • UGT – SMT-100 érzékelő.

  Az SMT-100 egyesíti az alacsony költségű FDR érzékelőrendszer előnyeit a TDR rendszer pontosságával. A TDR-hez hasonlóan a jel haladási idejét méri, hogy meghatározza a talaj relatív permittivitását ε r . És az FDR-hez hasonlóan az ε r -t könnyen mérhető frekvenciává alakítja. Az SMT-100 egy gyűrűs oszcillátort használ, hogy a jel haladási idejét frekvenciává alakítsa. Az így kapott frekvencia (>100 MHz) elég magas ahhoz, hogy agyagos talajon is jól működjön.

  Kompakt, funkcionális és robusztus: a nyomtatott áramköri lap alapú kialakítás gazdaságos kialakítást tesz lehetővé, a pengeforma pedig megkönnyíti a telepítést. A burkolat és a kábel vízzárású. Az SMT-100 adatkezeléshez naplózóhoz vagy kézi számítógéphez csatlakozik. Különféle kommunikációs protokollok állnak rendelkezésre (RS485 vagy SDI-12), valamint analóg kimenet. Buszképes, így több érzékelő csatlakoztatható egy adatgyűjtőhöz.

  Az SMT-100 meghatározza a térfogati víztartalmat és a talaj hőmérsékletét. Széles mérési tartománnyal rendelkezik, karbantartást nem igényel és fagyálló. Rövid reakcióidővel és alacsony sótartalom-zavarával hosszú távú megfigyelésre tervezték. Ezenkívül lehetséges a relatív Permittivitás lekérése.

  Az SMT-100 érzékelőt alapfelszereltségként szállítjuk egy olvasóval a talaj nedvességtartalmának és talajhőmérsékletének mobil mérésére szállítótáskában.

  Előnyök

  • Fagyálló
  • Megbízható mérés
  • Karbantartás mentes
  • Hosszú élettartam
  • Gyors válasz
  • A sótartalom és a pH alacsony hatása
  • Költséghatékony
 • UGT-Combi TEC-100 szenzor.

  A TEC-100 egy kombinált érzékelő a talaj hőmérsékletének (°C) és a talaj elektromos vezetőképességének (mS/cm) meghatározására, és adatrögzítőkkel való kábeles csatlakozásra szolgál. Az adatrögzítő táplálja a szondát és tárolja a mért értékeket. A naplózóból az adatok interfészkábellel egy laptopra vagy távoli adatátvitellel kerülnek kiadásra. Ez a kialakítás különösen alkalmas több talajérzékelővel (adatgyűjtőhöz kapcsolódóan) és hosszú távú mérésekre (pl. mérőhelyek, liziméterek) történő mérésre.

  A TEC-100 vízálló öntött műanyag házból áll, és teljesen be lehet temetni mély vagy vízszintes telepítéshez. A mérőrudak (antennák) rozsdamentes acélból készülnek. Az adatgyűjtés lehet analóg vagy digitális (RS485).

  Előnyök

  • nagy pontosság
  • olcsó
  • kompatibilis számos adatrögzítővel

Mind a(z) 11 találat megjelenítve