TALAJLÉGZÉS

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer.

  CFLUX-1 automatizált talaj CO 2 fluxus rendszer hosszú távra

  telepítés és felügyelet nélküli működés. NEM szükséges multiplexer!

  CIRAS-3, ÚJ CIRAS-4, EGM-5 és TARGAS-1-gyel

  Talaj és nettó ökoszisztéma CO 2 fluxuskamrák és érzékelők használatára.

  Felmérés és hosszú távú megoldások a talajra és a hálótető CO2fluxusára

  Függetlenül attól, hogy kutatásai megkövetelik valamelyik CO 2 gázelemzőnk nagy hordozhatóságát a gyors és pontos felmérési méréshez, vagy egy automatizált önálló rendszert a hosszú távú fenntartáshoz és a felügyelet működéséhez, a PP Systems megtalálja az Ön megoldását. 

   

 • EGM-5 talajlégzési rendszer.

  Bármennyire sokoldalú, akár hordozható is, az EGM-5 hordozható CO 2 gázanalizátor gyorsan a legjobb megoldásból válik a talaj CO2 kiáramlásának gyors, pontos felmérésére, megfizethető áron.

  Egyszerűen csatlakoztassa az SRC-2 Talajlégzéskamrát közvetlenül az EGM-5 konzolhoz, és valós időben tekintse meg adatait.

  Az egyes mérési sorozatok végén az egyes eredmények nagy felbontású, érintőképernyőn jelennek meg, kiválóan olvashatósággal erős napfényben.

 • SRC-2 Talajlégzéskamra.

  SRC-2 Talajlégzéskamra

  Talaj CO 2 kiáramlás

  A népszerű SRC-2 talajlégzéskamra a talaj CO 2 kiáramlásának gyors és pontos felmérésének ipari szabványa . A könnyű kamra masszív PVC-ből készült, kényelmes fogantyúval a talajfelszínen való elhelyezéshez. A rozsdamentes acél gyűrű jó tömítést biztosít a talaj felszínén vagy a gallérokon.* A beépített hőmérséklet-érzékelő méri a levegő hőmérsékletét a talajfelszín közelében, valamint egy belső ventilátor a levegő öblítésére és keverésére.

 • UGT – Gázmérő búrák.

  Gázáramlás mérésére a helyszínen A gázáramokat többféleképpen rögzíthetjük. Referenciamódszerré váltak a szabályozott gradienst létrehozó (nyitott rendszerek), vagy a cserét meghatározott időre megszakító (dinamikus, zárt rendszerek), vagy teljesen megakadályozó (fix, zárt rendszerek) gázmérő burkolatok. cseréje a felső élen keresztül, és alatta biztosítson egy mérési útvonalat, amely a gradiensnek megfelelő áramlási sebességek meghatározására használható. A felső nyílás biztosítja, hogy a növényeket a lehető legkevésbé érintse, és a hőmérséklet és a gáz összetétele ne térjen el jelentősen a környezetétől. A zárt rendszerek egy adott fix telepítésként határozhatják meg a gázfrakciók felhalmozódását vagy csökkenését. időtartam, vagy mobil telepítéssel ideiglenes méréseket végezhet az időben változó áramlások pontos meghatározásához. Az UGT testreszabott megoldások széles skáláját kínálja a növényzethez és a vizsgálat tárgyához igazodva. Lépjen kapcsolatba velünk konkrét projektjével kapcsolatban. Pontos és testreszabott megoldások állnak rendelkezésre, különösen a Picarro gázelemzőkkel kombinálva (nyitott vagy zárt útú alkalmazásként).

  Előnyök

  • Rugalmas és tökéletesen illeszkedő megoldás minden projekthez
  • Mérés terepi körülmények között
  • Nyitott rendszerek: A növényzetet kevéssé befolyásolja, mobil
  • Zárt rendszerek: jól meghatározott mérés, nagy pontosság
  • Kombinálható meglévő mérőberendezésekkel
 • UGT – SOM – talaj oxigénmérő.

  A talaj oxigénmérője (SOM) a gyökérlégzés mérésére szolgál, és a talaj oxigéntartalmát %-ban érzékeli. Egy csigafúróval a talajban lyukat készítenek, amelybe az érzékelőt helyezik.
  Az oxigénmérőket általában 20-50 cm-es függőleges belső részeknél helyezik el, hogy a talaj oxigéntartalmának függőleges profilját állítsák elő.

  Előnyök

  • Egyszerű beállítás
  • Automatikus hőmérséklet kompenzáció
  • Nincs eső/víz hatása
  • Egyszerű kalibrálás a felhasználó által
  • Nincs szükség nullapont kalibrációra
 • UGT – Szubsztrát mintavevő.

  A szubsztrátum-mintavevőt a légáteresztő képesség és a pórusgáz összetételének mélyreható terepi mérésére fejlesztették ki a laza szubsztrátumban, különösen a laza cölöpökben. Ennek a mérőműszernek a segítségével 4 m mélységben 0,1 m-es lépésekben lehet kimutatni a levegővel töltött pórustérfogatot és annak oxigén-, szén-dioxid- és metántartalmát. A légáteresztőképesség és a talajgáz-összetétel kombinált mérése eredményeként egyedi mérésenként akár 5 perc is megtakarítható a talpgáz méréshez képest. A mintavevő négy csatlakoztatható 1 m-es csődarabból áll, hogy a mintavevő hosszát mindig a helyi viszonyokhoz igazítsák. A mintavevő kézzel és kalapáccsal is behelyezhető. A levegő érintkezési felülete az aljzattal körülbelül 200 cm², és a mérési területen egy kúp zárja le a külső levegő behatolása ellen. A pórusgáz előállításához szükséges vákuumot vízzel töltött edények állítják elő, amelyek átlagos magasságkülönbsége 0,3 m. A vákuumot generáló egység egy 4 méteres állványon van rögzítve, amely opcionálisan felszerelhető földelt csapokkal a stabilitás növelése érdekében laza alapon. A gáz összetételét közvetlenül in situ határozzák meg egy csatlakoztatott digitális gázmérő segítségével.

  A teljes mérőműszer szétszedhető, és szállításhoz leolvashatóan be van csomagolva egy strapabíró, 1100 x 507 x 260 mm méretű alumínium tokba.

  Előnyök

  • Mérésenként akár 5 perc időmegtakarítás a hagyományos egyedi mérésekhez képest
  • Mintavétel meghatározott levegőkamrából a mintavevő hegyének önzáró tömítése miatt
  • Praktikus és biztonságos szállítás alumínium tokban
 • UGT – Talaj levegő mintavevő.

  A talajlevegő mintavevő egyszerűen használható és kedvező árú lehetőséget kínál talajlevegő minták vételére. A V2A rozsdamentes acélból készült mintavevő cső az átlós hegynek köszönhetően könnyen beilleszthető a talajba. A rozsdamentes acél szűrő megakadályozza a cső eltömődését. A mintavevő felső végén lévő csapos csőcsatlakozás inert PE-ből készült, és megkönnyíti az egyszerű mintavételt.

  Előnyök

  • Kedvező árú
  • Gyors és egyszerű mérések

Mind a(z) 7 találat megjelenítve