Talajnedvesség-érzékelő

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Diviner 2000 – hordozható szonda.

  A Diviner 2000 egy hordozható és robusztus készülék, amely több helyen, 10 cm-es (4 hüvelyk) távolságban méri a vizet a talajszelvényen keresztül.

  A szondát úgy tervezték, hogy néhány másodpercenként talajprofil-mérést végezzen, ahol hozzáférési cső van felszerelve. Egyszerre akár 99 helyszínt is képes felügyelni, és kézi adatnaplózó kijelzőegységgel rendelkezik.

  A Diviner 2000 használható szőlőültetvényekhez, öntözött és szárazföldi növénytermesztéshez, fatermesztéshez, kutatási projektekhez, valamint környezet- és tájgazdálkodáshoz.

 • Stevens HydraProbe- talajérzékelő.

  A Stevens HydraProbe a legjobb tudományosan kutatott talajérzékelő, és a PP Systems mindent az egyben in situ érzékelőként kínálja, amely a nedvességtartalmát és a talaj hőmérsékletét egyaránt képes mérni. Ez a masszív szonda teljesen tömített elektronikával rendelkezik, így teljesen vízbe meríthető, valamint három erős, nem hajlító és nem korrozív rozsdamentes acél kapával.

  A legjobb eredmény elérése érdekében a 3 horgot teljesen a talajba kell tolni, amíg az érzékelő fehér teste minimális szintre nem kerül a talajfelszínnel.

 • Talajnedvesség-érzékelő- Davis.

  • A Watermark® talajnedvesség-érzékelő elektromos ellenállást használ a talaj nedvességszintjének mérésére. Nem igényel rendszeres karbantartást a vegetációs időszakban. Egyszerűen temesse be a kívánt mélységbe, majd figyelje a nedvességszintet a szezon során.
  • A talajnedvesség-érzékelőt levél- és talajnedvesség-/hőmérséklet-állomáson (#6345) (legfeljebb négy érzékelőn) vagy EnviroMonitor csomóponton keresztül kell csatlakoztatni.
  • 15 hüvelykes (4,6 m) kábelt tartalmaz.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve