Termékek

 • Ecomatik

  Ecomatik (2)

  Majdnem 20 éve fejleszt és gyárt elektronikai eszközöket,  elsősorban dendormétereket, a növények és gyümölcsök növekedésének, vízfelvételének és a talajból felvehető víz mennyiségének folyamatos  mérésére.
 • Apogee Instruments

  Apogee Instruments (31)

  Az Apogee Instrumentsnél küldetésünk az, hogy segítsük Önt a jobb mérések elvégzésében. Ez nem csak annyi, hogy precíz érzékelőket tervezünk és ezeket nagyon jó áron adjuk. Ez magában foglalja az Ön igényeinek megértését, a megoldások szállítását és a világszínvonalú támogatás biztosítását, amelyre a sikerhez szükség van, függetlenül a projekt méretétől. Munkánk nem fejeződik be, amikor a termék leszállítjuk. Mint Ön is láthatja, jelentős erőforrásokat fektetünk be a támogató anyagok fejlesztésébe, hogy világosan megmagyarázzuk, hogyan kell termékeinket optimálisan felhasználni akár évekig is. Ha nem talál választ a weboldalunkon vagy egy felhasználói kézikönyvben kérdésére, magasan képzett műszaki támogatást nyújtó szakembereink (info@syscontrol.hu) készen állnak arra, hogy válaszoljon Önnek. Nagyra értékeljük a nagyszerű ügyfeleinkkel folytatott párbeszédet. Apogee Instruments. Tudósok építették professzionális használatra.
 • BirdAlert

  BirdAlert (1)

  Intelligens madárriasztó
 • PP Systems

  PP Systems (2)

  PP Systems élen jár a növény és talaj tudományok kutatásához szükséges eszközök tervezésében és gyártásában. Több mint 30 éves tapasztalat a fotoszintézis,  talaj gázcsere, klorofill fluoreszkálás, CO2/H2O gáz analízis, and vegetációs visszaverődések mérésekben beleértve a legkorszerűbb tervezést és páratlan teljesítményt a hordozhatóság elvesztése nélkül. Minőségi mérőberendezések az élettudományi kutatásokhoz
 • Decagon Devices

  Decagon Devices (29)

  Az egyesült államokbeli Decagon Devices 30 éve készít elektronikus szenzorokat környezeti paraméterek monitorozására.A Decagon szenzorok a meteorológiában, talajvédelemben, mezőgazdaságban, erdőgazdálkodásban, a precíziós mezőgazdaság és növényvédelmi előrejelzés területén használatos és kiválóan használható eszközök. Világszerte számos egyetem, kutató és tesztelő laboratórium, állami vállalat, valamint gazdaság alkalmazza őket.
  Bővebb információk talál a Decagon Devices szenzorokról ide kattintva.
 • AgroSense eszközök

  AgroSense eszközök (5)

  Az AgroSense rendszer mini meteorológiai állomások és egyéb mérőeszközök vezeték nélküli hálózatából áll. Egyszerűen telepíthető, pontos és megbízható megoldás nagy felbontású környezeti adatok, például talajnedvesség, levélborítottság, stb. begyűjtésére, a termőterületeken belüli eltérő öntözési, permetezési és egyéb kezelési igények feltárására. A rendszer a mért értékeket vezeték nélkül továbbítja, az adatokat központilag tárolja, illetve lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az eltárolt adatokat megjelenítse. A rendszer az előre beállított határértékek átlépése esetén automatikus riasztást is küld a felhasználónak sms vagy e-mail útján.
 • Davis Instruments

  Davis Instruments (2)

  Davis Instruments többféle gyorsan és egyszerűen telepíthető meteorológiai állomást kínál. Eszközei segítségével akár egy kezdő felhasználó, akár egy tudományos igényekkel bíró használó is nyomon követheti az időjárási körülmények különböző értékeit. Így a hőmérsékletet, a páratartalmat, a csapadék mennyiségét, a légköri nyomást, a napsugárzást és a szél sebességét / irányát. Az állomás méréseit fel lehet feltölteni a számítógépre és szoftverrel kielemzni.