Termékek

 • Ecomatik

  Ecomatik (25)

  Majdnem 20 éve fejleszt és gyárt elektronikai eszközöket,  elsősorban dendormétereket, a növények és gyümölcsök növekedésének, vízfelvételének és a talajból felvehető víz mennyiségének folyamatos  mérésére.
 • Apogee Instruments

  Apogee Instruments (177)

  Az Apogee Instrumentsnél küldetésünk az, hogy segítsük Önt a jobb mérések elvégzésében. Ez nem csak annyi, hogy precíz érzékelőket tervezünk és ezeket nagyon jó áron adjuk. Ez magában foglalja az Ön igényeinek megértését, a megoldások szállítását és a világszínvonalú támogatás biztosítását, amelyre a sikerhez szükség van, függetlenül a projekt méretétől. Munkánk nem fejeződik be, amikor a termék leszállítjuk. Mint Ön is láthatja, jelentős erőforrásokat fektetünk be a támogató anyagok fejlesztésébe, hogy világosan megmagyarázzuk, hogyan kell termékeinket optimálisan felhasználni akár évekig is. Ha nem talál választ a weboldalunkon vagy egy felhasználói kézikönyvben kérdésére, magasan képzett műszaki támogatást nyújtó szakembereink (info@syscontrol.hu) készen állnak arra, hogy válaszoljon Önnek. Nagyra értékeljük a nagyszerű ügyfeleinkkel folytatott párbeszédet. Apogee Instruments. Tudósok építették professzionális használatra.
 • ATAGO.

  ATAGO. (35)

  Az 1940-ben alapított ATAGO folyamatosan haladt előre az optoelektronikai termékek, elsősorban a refraktométerek széles skálájának kutatásában és fejlesztésében. Az ATAGO termékeket számos iparágban használják; az élelmiszer- és italfeldolgozástól a petrolkémiáig és a fémmegmunkálásig.
 • BirdAlert

  BirdAlert (1)

  Intelligens madárriasztó
 • CID Bio-Science

  CID Bio-Science (7)

  A CID Bio-Science, Inc. több mint 28 éve tervez műszereket mezőgazdasági és környezetvédelmi növénykutatáshoz. Cégünk 1989-ben alakult a legmodernebb kézi fotoszintézis rendszerünk bevezetésével. Azóta 13 műszert fejlesztettünk ki az üzem működésének mérésére, folyamatosan új innovációkat és technológiákat alkalmazva. Az Egyesült Államok csendes-óceáni északnyugati részén székhellyel rendelkező CID eszközöket 44 országban forgalmazók képviselik. 2012-ben felújítottunk egy történelmileg nevezetes épületet, hogy a székhelyünk legyen Camasban, WA, USA. Új otthonunk nemcsak közösségünk iránti elkötelezettségünket jelképezi, hanem cégünk kreatív filozófiáját is szimbolizálja: az innovatív utat követni, és elkötelezni magunkat a lehető legjobb vízió mellett, amit minden tevékenységünk során létrehozhatunk. A CID kezdettől fogva elkötelezett a kiváló termékinnováció, a kiváló ügyfélszolgálat és a kiváló érték mellett. Lépjen kapcsolatba helyi forgalmazójával, hogy megtudja, miért bíztak a kutatók a CID Bio-Science-ben a világ legjobb hordozható műszereinek biztosításában a növénytudományi kutatásokhoz.
 • Delta-t

  Delta-t (3)

 • E-Test

  E-Test (7)

  Az E-Test specializálódott a TDR készülékek tervezésére és gyártására talajnedvesség, elektromos vezetőképesség (sótartalom), hőmérséklet és kapilláris nyomás mérésére. Készülékeik más porózus anyagokból, például betonból is képesek nedvességet mérni. Testreszabott rendszereket terveznek és építenek mezőgazdasági, növénytudományi, talajtani, hidrológiai, környezeti monitoring és mélyépítési alkalmazásokhoz.
 • Eosense.

  Eosense. (5)

  Célunk olyan gázmegfigyelő műszerek kifejlesztése, amelyek lehetővé teszik a tudósok és mérnökök számára a környezeti gázáram és -koncentráció mérését – bárhol legyen is a helyszín.
 • Hansatech Instruments.

  Hansatech Instruments. (23)

  Műszerek fotoszintézis és légzési tanulmányokhoz.
 • PICARRO.

  PICARRO. (43)

  A Picarro az üvegházhatást okozó gázok (ÜHG) koncentrációjának, nyomelemeinek és stabil izotópjainak mérésére szolgáló megoldások vezető szállítója számos tudományos alkalmazásban, valamint az energia- és közüzemi piacokon.
 • PP Systems

  PP Systems (45)

  PP Systems élen jár a növény és talaj tudományok kutatásához szükséges eszközök tervezésében és gyártásában. Több mint 30 éves tapasztalat a fotoszintézis,  talaj gázcsere, klorofill fluoreszkálás, CO2/H2O gáz analízis, and vegetációs visszaverődések mérésekben beleértve a legkorszerűbb tervezést és páratlan teljesítményt a hordozhatóság elvesztése nélkül. Minőségi mérőberendezések az élettudományi kutatásokhoz
 • Sentek

  Sentek (9)

  A Sentek a kategória legjobb technológiáit tervezi, fejleszti, gyártja, támogatja és globálisan forgalmazza a talaj nedvességtartalmának, sótartalmának és hőmérsékletének mérésére és kezelésére. A Sentek technológiái segítségével nyomon követheti a talajvíz mozgását, kivételes kutatási adatokat generálhat, és létfontosságú betekintést nyerhet a növényi vízhasználatba a jobb öntözési döntések meghozatalához.
 • UGT.

  UGT. (151)

  A szilárd szakértelem, valamint a kiterjedt kísérleti tapasztalat a terepi és laboratóriumi területen, képezi az alapját a magas innovatív karakterű, kiváló minőségű és jól használható termékekkel rendelkező környezetvédelmi műszertechnológia fejlesztésének és gyártásának.
 • METER Group

  METER Group (27)

  Az egyesült államokbeli Decagon Devices 30 éve készít elektronikus szenzorokat környezeti paraméterek monitorozására.A Decagon szenzorok a meteorológiában, talajvédelemben, mezőgazdaságban, erdőgazdálkodásban, a precíziós mezőgazdaság és növényvédelmi előrejelzés területén használatos és kiválóan használható eszközök. Világszerte számos egyetem, kutató és tesztelő laboratórium, állami vállalat, valamint gazdaság alkalmazza őket. Bővebb információk talál a Decagon Devices szenzorokról ide kattintva.
 • AgroSense eszközök

  AgroSense eszközök (6)

  Az AgroSense rendszer mini meteorológiai állomások és egyéb mérőeszközök vezeték nélküli hálózatából áll. Egyszerűen telepíthető, pontos és megbízható megoldás nagy felbontású környezeti adatok, például talajnedvesség, levélborítottság, stb. begyűjtésére, a termőterületeken belüli eltérő öntözési, permetezési és egyéb kezelési igények feltárására. A rendszer a mért értékeket vezeték nélkül továbbítja, az adatokat központilag tárolja, illetve lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az eltárolt adatokat megjelenítse. A rendszer az előre beállított határértékek átlépése esetén automatikus riasztást is küld a felhasználónak sms vagy e-mail útján.
 • Davis Instruments

  Davis Instruments (23)

  Davis Instruments többféle gyorsan és egyszerűen telepíthető meteorológiai állomást kínál. Eszközei segítségével akár egy kezdő felhasználó, akár egy tudományos igényekkel bíró használó is nyomon követheti az időjárási körülmények különböző értékeit. Így a hőmérsékletet, a páratartalmat, a csapadék mennyiségét, a légköri nyomást, a napsugárzást és a szél sebességét / irányát. Az állomás méréseit fel lehet feltölteni a számítógépre és szoftverrel kielemzni.