AgroSense Node vezeték nélküli adatgyűjtő.

75 000 Ft + áfa / -tól


Mért tényezők:

AgroSense csatorna: levegő hő és páratartalom (opcionálisan árnyékolóval), talajhőmérséklet

+4db analóg vagy SDI-12-es szenzor: talajnedvesség (VVC), vízkapacitás (digitális tenzióméter), levélnedvesség, talaj vezetőképesség (EC), NDVI, növényhőmérséklet, stb…

Alkalmazási területek: szabadföldi vagy melegházas intenzív növénytermesztés, öntözés vezérlés, talajparaméterek monitorozása, növényvédelemi döntések támogatása

Leírás

Vezeték nélküli adatgyűjtő alállomás

Az AgroSense Node egy olyan vezeték nélküli adatgyűjtő, mely a csatlakoztatott szenzorok adatait az AgroSense Base bázisállomásra küldi át rádiós kapcsolaton keresztül. Egy AgroSense Base-hez akár 64db AgroSense Node is csatlakoztatható maximum 900 méteren belül. Így az AgroSense Base tipikusan meteorológia mérései kiegészíthetők a növények közvetlen közelében elhelyezett mikroklimatikus, a növények fejlődése szempontjából közvetlenül mérhető paraméterekkel, ilyenek a talajnedvesség, EC, levélnedvesség, NDVI stb. A mérőpontokat a domborzati vagy talaj különbözőségei vagy az öntözési körök, esetleg a növényi kultúrák határozhatják meg.

Minimális telepítési feltételek

Az AgroSense Node saját AA (ceruzaelem) méretű tápellátással rendelkezik, mellyel akár 18 hónapon keresztül gondozásmentesen működtethető. Az adatgyűjtő könnyen ki és áttelepíthető.

Magyar fejlesztés

Az AgroSense rendszert a 2014-es Hódmezőgazda kiállításon innovációs díjjal jutalmazták, a 2015-ös AGROmash Expon Prémium oklevéllel, A TiJöttök Projektversenyen az Agrár és Élelmiszeripari kategória I helyével.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AgroSense Node vezeték nélküli adatgyűjtő.” értékelése elsőként