Talajnedvesség és talajhőmérséklet érzékelők.

Talajérzékelő egyszerű, olcsó talajnedvesség- és hőmérsékletmérést tesz lehetővé. Ez az eszköz lehetővé teszi mind a talaj vízháztartásának pontos elemzését, mind a növényi talajvíz rendelkezésre állás meghatározását. Az SMT100 beépített hőmérséklet-érzékelője emellett fontos adatokat szolgáltat a talajhőmérsékletről. A készülék számos alkalmazási területe a tudományos célú adatgyűjtéstől a kereskedelmi mezőgazdaságban és kertészetben végzett öntözésszabályozásig terjed.

Összesen 1 találat

  • SMT100 Talajnedvesség és talajhőmérséklet szonda.

    Az SMT100 talajérzékelő egyszerű, olcsó talajnedvesség- és hőmérsékletmérést tesz lehetővé. Ez az eszköz lehetővé teszi mind a talaj vízháztartásának pontos elemzését, mind a növényi talajvíz rendelkezésre állás meghatározását. Az SMT100 beépített hőmérséklet-érzékelője emellett fontos adatokat szolgáltat a talajhőmérsékletről. A készülék számos alkalmazási területe a tudományos célú adatgyűjtéstől a kereskedelmi mezőgazdaságban és kertészetben végzett öntözésszabályozásig terjed.

    Speciális kialakítása és optimalizált mérési elve révén az SMT100 egyesíti az olcsó FDR érzékelők előnyeit a TDR mérések pontosságával. Ahol más talajnedvesség-érzékelők elérik a határértékeiket, az SMT 100 méréseknél alkalmazott magas működési frekvencia (> 100 MHz) lehetővé teszi, hogy ez az érzékelő megbízható méréseket végezzen még sűrű agyagos talajon is. További előnyök közé tartozik a rövid mérési idő, az alacsony sóérzékenység és a nagy mérési tartomány. Az érzékelő és a kábel karbantartásmentes, vízálló és fagyálló. Az SMT100 ezért ideális a folyamatos működéshez.

    Az üvegszál erősítésű, penge alakú érzékelők kompakt, funkcionális és robusztus kialakítása lehetővé teszi az egyszerű telepítést állandó mérésekhez vagy a talajba való könnyű behelyezést kézi kézi pontméréshez. Különféle kommunikációs protokollokkal (RS-485, SDI-12) és analóg kimenettel rendelkező változatok is rendelkezésre állnak.

Összesen 1 találat