EPAR érzékelők.

Az Apogee új kiterjesztett fotoszintetikusan aktív sugárzása vagy “ePAR”Az érzékelőket úgy tervezték, hogy nagy pontosságú teljes fotonfluxus-intenzitásmérést végezzenek az újonnan elismert, szélesebb, 400-750 nm-es ePAR-tartományban.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

 • DLI-600: ePAR, fény és fotoperiódus mérő (ePAR, 400-750 nm)

  DLI-600 ePAR MÉRŐ –  A 2022-es újdonság, az Apogee Instruments DLI-600 egy elegáns, egyszerűen használható készülék a hagyományos 400–700 nm-es tartományon túli fotoszintetikusan aktív sugárzás (PAR) pontszerű ellenőrzésére. A DLI-600 az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzási tartományt méri, amelyről kimutatták, hogy kiterjesztett fotoszintetikusan aktív tulajdonságokkal rendelkezik. Az ePAR mérése mellett a DLI-600 mérő napi fényintegrált (DLI) és fotoperiódusot is számít. A DLI a repülőgépen egy 24 órás periódus alatt bekövetkező PAR vagy ePAR teljes mennyiségét jelenti, mól/négyzetméter/nap egységben kifejezve (mol m -2 d -1). A fotoperiódus az a teljes időtartam, ameddig a PAR vagy ePAR beesik egy repülőgépen egy 24 órás időszak alatt, és óraegységekben (h) van kifejezve. Az ePAR, a DLI és a fotoperiódus befolyásolja a növények növekedését és fejlődését, és gyakran üvegházakban és növekedési kamrákban mérik, hogy segítsék a fénykezelést és a döntéshozatalt.

 • MQ-610: 400-750 nm ePAR mérő

  TUDÓSOKNAK ÉS KOMOLY TERMELŐK SZÁMÁRA –  Az Apogee Instruments mérnöki csapata tervezte a világhírű terményfiziológus, Bruce Bugbee, PhD irányítása alatt. az új kiterjesztett fotoszintetikusan aktív sugárzás (ePAR) 400-ról 750 nm-re minden fényforrásra.

  ÚJ ePAR-TARTOMÁNY –  Az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR laboratóriumi mérése fotoszintetikusan aktívnak bizonyult a hagyományos 400-700 nm-en (PAR) túl. Az ePAR tartomány meghatározására irányuló átalakító munka nagy részét Dr. Shuyang Zhen és Dr. Bruce Bugbee végezte. Az MQ-610 pontosan képes mérni a távoli vörös fotonokat (700-750 nm), amelyek sok új generációs LED-es lámpatestben, a napon és más fényforrásokban találhatók, és amelyeket hagyományos PAR-mérőkkel nem lehet mérni.

  MINŐSÉGI ePAR MÉRŐ –  Az emberi látás fényének mérésére használt általánosan kapható LUX vagy lábgyertyás mérőkkel ellentétben mérőink laboratóriumi minőségű ePPFD (extended photosynthetic foton fluxus density) optikai detektorral rendelkeznek, amely pontosan úgy van kalibrálva, hogy a fényintenzitást µmol m -2 s  ban méri. A LED-ek, a HPS, az MH, a napfény és más, a növények fotoszintézishez használt fényforrásai által kibocsátott színhullámhosszak közül  1 (beleértve a távoli vöröset is). Az érzékelő precíziós szilícium fotodióda detektort, egyedi optikai szűrőt és akril diffúzort tartalmaz, amelyek mindegyike egy öntisztító, kupola alakú, eloxált alumínium érzékelőfejben található.

  RENDKÍVÜL PONTOS ÉS STABIL –  Pontosan méri és kombinálja az összes foton intenzitását 400 és 750 nm között, hogy egyetlen ePAR-leolvasást adjon µmol m -2 s -1 -ben 5%-os bizonytalanságon belül. Az ePAR mérőnk stabil, pontos kalibrációval rendelkezik, amelynek pontossági eltolódási aránya kevesebb, mint évi 2%.

  HÁROM MÉRÉSI MÓD – A mérőnek van pontmérési, mintavételi és naplózási üzemmódja, és integrált napi összértéket rögzít mol m -2 s -1 -ben . A mintavételi mód legfeljebb 99 manuális mérést rögzít, a naplózási mód pedig be- és kikapcsolja a mérőműszert, hogy 30 másodpercenként mérést végezzen. A mérő 30 percenként átlagolja a hatvan 30 másodperces mérést, és rögzíti az átlagolt értéket a memóriába, legfeljebb 99 átlagig. Ha megtelt, felülírja a legrégebbi méréseket újakkal. A napi fényintegrált a 48 átlagolt mérésből rögzíti egy napi leolvasáshoz, és az  Apogee AC-100 kábelen keresztül letölthető .

  ERŐS ÉS HASZNÁLATRA KÉSZ –  Az érzékelőfej megmunkált alumíniumból és szilárd anyagból készült, epoxigyantával, hosszú évekig használható zord környezetben, beleértve a víz alattiakat is. A kézi mérő egy kábellel van rögzítve, és valós idejű leolvasást jelenít meg, mintákat rögzít, és naplózza az átlagos intenzitást és a napi fényintegrált (DLI) méréseket. Az érzékelőfejjel ellentétben a kézi mérő nem vízálló.

  GYÁRTÁS AZ USA-BAN –  Valamennyi mérőt a Utah állambeli Loganben található központunkban tervezünk, építünk és kalibrálunk. Az Apogee Instruments több mint 25 éve készít kutatási minőségű műszereket tudósok és komoly termelők számára. Minden mérőóra az iparágban vezető négyéves garanciával rendelkezik, és világszínvonalú, egyesült államokbeli ügyfélszolgálati csapatunk is támogat.

 • PQ-610 Csomag: microCache és ePAR érzékelő 30 cm-es kábellel

  Ez a promóciós csomag tartalmaz egy  SQ-610-SS  kiterjesztett fotoszintetikusan aktív sugárzás (ePAR) érzékelőt 30 cm-es kábellel, egy  microCache  Bluetooth mikro-loggert, egy  AA-090 védő neoprén tokot , egy extra  2545 microCache akkumulátort és egy  AM-020- at. Apogee PVC érzékelő platform . Párosítva ez a két eszköz hatékony eszköz a teljes fotonfluxus intenzitásának kutatási pontosságú monitorozására a minta optimális növekedése érdekében. Az új SQ-610 ePAR-t 2021-ben hozták létre az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzási tartomány mérésére, amelyről a feltörekvő kutatások azt mutatják, hogy fotoszintetikusan aktív a hagyományos 400-700 nm-es tartományon túl.  Sok következő generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátanak ki ilyen kiterjesztett fotoszintetikus hullámhosszakat, de ezek a hagyományos PAR-mérőkkel eddig nem voltak mérhetők. Az ePAR tartomány meghatározására irányuló átalakító munka nagy részét Dr. Shuyang Zhen és Dr. Bruce Bugbee végezte a Utah Állami Egyetem Növényfiziológiai Laboratóriumában.

  Az új AT-100 microCache (µCache) mikro-naplózó egy masszív, önálló, akkumulátoros eszköz, amely több mint 400 000 adatpontot tud összegyűjteni, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az érzékelőt iOS vagy Android készülékéhez az ingyenes ApogeeConnect alkalmazásunk segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi valós idejű mérések elvégzését, egyéni adatnaplózási intervallumok beállítását, napi fényintegrálok monitorozását és grafikonját, fényperiódusok biztosítását, adatkészletek letöltését stb.

 • PQ-612 Csomag: microCache és ePAR érzékelő 2 méteres kábellel

  Ez a promóciós csomag tartalmaz egy SQ-610-SS2 kiterjesztett fotoszintetikusan aktív sugárzás (ePAR) érzékelőt (2 méteres kábellel), egy  microCache  Bluetooth mikronaplózót, egy  AA-090 védő neoprén tokot , egy extra  2545 microCache akkumulátort és egy  AM -et. -020 Apogee PVC érzékelő platform. Az SS2 modell meghosszabbított 2 méteres kábele lehetővé teszi, hogy a microCache-t távolabb helyezze el az érzékelőtől, például a vízből, ha korallzátony-tartályokkal vagy más alkalmazásokhoz használják. Párosítva ez a két eszköz hatékony eszköz a teljes fotonfluxus intenzitásának kutatási pontosságú monitorozására a minta optimális növekedése érdekében. Az új SQ-610 ePAR-t 2021-ben hozták létre az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzási tartomány mérésére, amelyről a feltörekvő kutatások azt mutatják, hogy fotoszintetikusan aktív a hagyományos 400-700 nm-es tartományon túl. Sok következő generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátanak ki ilyen kiterjesztett fotoszintetikus hullámhosszakat, de ezek a hagyományos PAR-mérőkkel eddig nem voltak mérhetők. Az ePAR tartomány meghatározására irányuló átalakító munka nagy részét Dr. Shuyang Zhen és Dr.

  Az új AT-100 microCache (µCache) mikro-naplózó egy masszív, önálló, akkumulátoros eszköz, amely több mint 400 000 adatpontot tud összegyűjteni, és Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az érzékelőt iOS vagy Android készülékéhez az ingyenes ApogeeConnect alkalmazásunk segítségével. Az alkalmazás lehetővé teszi valós idejű mérések elvégzését, egyéni adatnaplózási intervallumok beállítását, napi fényintegrálok monitorozását és grafikonját, fényperiódusok biztosítását, adatkészletek letöltését stb.

 • SQ-610-SS 400-750 nm ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-610 ePAR érzékelő egy saját tápellátású érzékelő. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkorona felett minden termesztési környezetben, a növekedési fények megfigyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • SQ-612-SS 400-750 nm 0-2,5 V kimeneti ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-612 ePAR egy erősített érzékelő 0-2,5 V-os kimenettel. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők. 

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • SQ-614-SS 400-750 nm 4-20 mA kimeneti ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-614 ePAR egy erősített érzékelő 4-20 mA kimenettel. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők.

 • SQ-615-SS 400-750 nm 0-5 V kimeneti ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-615 ePAR egy erősített érzékelő 0-5 V-os kimenettel. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők. 

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • SQ-616: 400-750 nm USB kimeneti ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-616 ePAR intelligens szenzor USB-n keresztül közvetlenül csatlakoztatható számítógéphez (Windows vagy macOS X) spot mérések készítéséhez vagy valós idejű PPFD grafikus ábrázolásához és adatnaplózásához a mellékelt szoftver segítségével. Az érzékelő önálló PAR adatgyűjtőként is működhet, egyszerűen csatlakoztatva a legtöbb szabványos 5 V DC USB tápcsatlakozóhoz. Az érzékelőfejben lévő belső memória 10 000 felhasználó által megadott időszakos mérés tárolására képes, amelyek CSV-fájlként letölthetők a számítógépre elemzés céljából.

  Az érzékelő robusztus alumínium házzal rendelkezik, amely teljesen alámeríthető, és ellenáll a zord körülményeknek. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők. 

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • SQ-617-SS 400-750 nm SDI-12 ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-617 ePAR egy digitális érzékelő SDI-12 kommunikációs protokollal. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • SQ-618-SS Modbus digitális kimenet 400-750 nm ePAR érzékelő

  Az Apogee legújabb, élvonalbeli ePAR érzékelőjét 2021-ben hozták létre az ePFD érzékelőnk továbbfejlesztéseként, és az újonnan meghatározott 400-750 nm-es ePAR sugárzás mérésére tervezték, amelyről a kutatások kimutatták, hogy fotoszintetikusan aktív, túlmutat a hagyományos 400-700 nm-es tartományon. . Az SQ-618-SS ePAR érzékelő digitális jelet ad ki Modbus RTU protokoll használatával RS-232 vagy RS-485 kapcsolaton keresztül. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az ePAR érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik a teljes ePAR intenzitás mérése a lombkoronákon minden termesztési környezetben, a növekedési fények figyelése és beállítása, valamint a növények morfogén aktivitásának és fotobiológiájának kutatása. Sok új generációs LED-es lámpatest, a nap és más fényforrások bocsátják ki ezeket az újonnan megerősített UV és távoli vörös fotoszintetikus hullámhosszokat, de ezek a hagyományos 400-700 nm-es PAR-méterekkel eddig nem voltak mérhetők.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (SQ-610) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve