Levél és lombkorona mérés

Mind a(z) 15 találat megjelenítve

 • Apogee- S2-411 NDVI felfelé néző szenzor SDI-12.

  180 000 Ft + áfa / -tól

  Az S2-411-SS NDVI szenzor egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és önellátásról gondoskodik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkoronájának levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldülés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-111) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható.

 • Apogee- S2-412-SS lefelé-néző NDVI Szenzor – SDI-12.

  180 000 Ft + áfa / -tól

  Az S2-412-SS NDVI lefelé néző érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és saját tápellátással rendelkezik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkorona levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldedés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-112) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • AS-003: Reflexiós szonda laboratóriumi spektroradiométerhez

  A reflektancia szondát spektroradiométerrel használják a visszavert és átvitt spektrumok mérésére. Az AS-004 használata javasolt az AS-003-mal fehér referenciaszabványként.

 • AS-004: Reflexiós szabvány laboratóriumi spektroradiométerhez

  Használja az AS-004-et, hogy fehér referenciastandardot kapjon a visszavert és átvitt spektrumok mérésére. A reflexiós szabvány 50 mm átmérőjű és halonból készült. A fehér szabvány a 300-1700 nm-es fény 97%-át visszaveri.

 • CI-202 hordozható lézeres levélfelület-mérő

  Gyors, nagy felbontású levélfelület mérések növénykutatáshoz

  Gyorsabban gyűjthet adatokat a terepen vagy a laborban

  A tartós és önálló CI-202 hordozható lézeres levélfelület-mérő gyakorlatilag bármilyen típusú levelet, tűt vagy magot mér.

  A precíz lézeres szkenner mérések, a beépített adatgyűjtő és az egyszerű USB-átvitel miatt a CI-202 elengedhetetlen kelléke azoknak a kutatóknak, akik magabiztosan és hatékonyan szeretnének dolgozni.

  6 mérés egy szkenneléssel.

  Méri a területet, hosszúságot, szélességet és kerületet, valamint kiszámítja az alaktényezőt és a képarányt.

  Nagy kapacitású méréstároló, akár 8000 mérést tárolhat helyben a beépített adatgyűjtővel.

  Rendkívül pontos lézeres mérésekA kézi leolvasófej 0,01 cm2-es felbontással képes mérni a levélfelületet.

  A CI-202 lehetővé teszi a mérések megkezdését a dobozból kivéve, nincs szükség felhasználói kalibrálásra.

  Rendkívül tartós, de könnyű alumíniumötvözet konstrukció.

 • CI-203 kézi lézeres levélfelület-mérő

  Gyors és intuitív levélterületmérés az in situ növénykutatáshoz.

  A kézi lézeres levélterület-mérővel gyorsan és roncsolásmentesen gyűjtheti össze a kulcsfontosságú levélterület-méréseket még a leghosszabb leveleken is.

  A szuperkönnyű kézi lézeres levélfelületmérő 7 mérési paramétert ad egyetlen pálcahúzással, valamint GPS-címkézést a mérési hely pontos követéséhez.

  A rendkívül tartós, rendkívül könnyű váz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magabiztosan használják a műszert terepi körülmények között.

  Az intuitív pálcaszerű kialakítás gyors és egyszerű adatgyűjtést tesz lehetővé bármely felhasználó számára.

  A fedélzeti grafikus LCD-kijelző azonnal megjeleníti a levélterület körvonalait a valós idejű szkennelés ellenőrzéséhez.

  A mellékelt cserélhető SD-kártya gyakorlatilag korlátlan tárhelyet és egyszerű adatátvitelt tesz lehetővé.

  Belső GPS-címkézés a következetes, nyomon követhető mérésekhez.

 • CPY-5 lombkorona asszimilációs kamra.

  Nettó tető CO 2 fluxus

  A CPY-5 lombkorona-asszimilációs kamránk a lombkorona nettó CO 2 fluxusának mérésére áll rendelkezésre alacsonyan fekvő növényzeten és gyümölcsön. A masszív polikarbonátból készült átlátszó kamra belsejében egy felhasználó által állítható PAR (Photosynthetically Active Radiation) érzékelő és egy levegőhőmérséklet-érzékelő található a talajfelszín közelében. A légkeverő ventilátor és az egyedi elosztórendszer biztosítja az egyenletes keringést a kamrán belül. Az alumíniumgyűrű jó tömítést biztosít a talaj felszínén vagy a gallérokon*. A vízgőz-kiegyenlítő alapfelszereltség.

 • Levélnedvesség-érzékelő, Vantage Pro2™ és EnviroMonitor®

  • Használja a lombozat felületi nedvességtartalmának ellenőrzésére, 0 (teljesen száraz) és 15 (telített) tartományban.
  • A levélnedvesség-érzékelőt vezeték nélküli talajnedvesség/hőmérséklet-állomáson (#6345 vagy 6345CS), vagy EnviroMonitor csomóponton (#6810) keresztül kell csatlakoztatni. 40′-os (12 m) kábelt tartalmaz.
 • PS-100: Near Infrared Range Lab spektroradiométeren látható

  A PS-100 350 és 1000 nm közötti hullámhossz-tartományt mér. A spektroradiométer komplett csomagban érkezik, amely készen áll a számítógéphez való csatlakoztatásra és a mérések elvégzésére. A tipikus alkalmazások közé tartozik a különböző sugárforrások spektrális kibocsátásának (energia-fluxussűrűség, fotonfluxus-sűrűség vagy megvilágítás) mérése (gyakran növényi vagy emberi megvilágításhoz), valamint természetes és szintetikus felületek és anyagok (gyakran növényi levelek és lombkorona) reflexiós és transzmissziós mérése. ).

   

  A PS-100 CSOMAG TARTALMAZZA:

  1. Spektroradiométer egység
  2. Száloptikai kábel (2 m)
  3. Apogee koszinusz korrigált radiometrikus fej fekete kupakkal
  4. Apogee buborékszintű lemez
  5. Apogee kalibrálás (tanúsítvány kérésre)
  6. Apogee 2 GB USB meghajtó adatgyűjtő szoftverrel és kalibrációs fájlokkal
  7. Kék USB 2.0 kábel
  8. Apogee hordtáska
  9. Fényvisszaverő pálca
  10. 1 év garancia
 • PS-200: UV – Visible Range Lab spektroradiométer

  A PS-200 300 és 850 nm közötti hullámhossz-tartományt mér. A spektroradiométer komplett csomagban érkezik, amely készen áll a számítógéphez való csatlakoztatásra és a mérések elvégzésére. A tipikus alkalmazások közé tartozik a különböző sugárforrások spektrális kibocsátásának (energia-fluxussűrűség, fotonfluxus-sűrűség vagy megvilágítás) mérése (gyakran növényi vagy emberi megvilágításhoz), valamint természetes és szintetikus felületek és anyagok (gyakran növényi levelek és lombkorona) reflexiós és transzmissziós mérése. ).

   

  A PS-200 CSOMAG TARTALMAZZA:

  1. Spektroradiométer egység
  2. Száloptikai kábel (2 m)
  3. Apogee koszinusz korrigált radiometrikus fej fekete kupakkal
  4. Apogee buborékszintű lemez
  5. Apogee kalibrálás (tanúsítvány kérésre)
  6. Apogee 2 GB USB meghajtó adatgyűjtő szoftverrel és kalibrációs fájlokkal
  7. Fekete USB 2.0 kábel
  8. Apogee hordtáska
  9. Fényvisszaverő pálca
  10. 1 év garancia
 • PS-300: UV közeli infravörös hatótávolságú laboratóriumi spektroradiométer

  A PS-300 300 és 1000 nm közötti hullámhossz-tartományt mér. A spektroradiométer komplett csomagban érkezik, amely készen áll a számítógéphez való csatlakoztatásra és a mérések elvégzésére. A tipikus alkalmazások közé tartozik a különböző sugárforrások spektrális kibocsátásának (energia-fluxussűrűség, fotonfluxus-sűrűség vagy megvilágítás) mérése (gyakran növényi vagy emberi megvilágításhoz), valamint természetes és szintetikus felületek és anyagok (gyakran növényi levelek és lombkorona) reflexiós és transzmissziós mérése. ).

   

  A PS-300 CSOMAG TARTALMAZZA:

  1. Spektroradiométer egység
  2. Száloptikai kábel (2 m)
  3. Apogee koszinusz korrigált radiometrikus fej fekete kupakkal
  4. Apogee buborékszintű lemez
  5. Apogee kalibrálás (tanúsítvány kérésre)
  6. Apogee 2 GB USB meghajtó adatgyűjtő szoftverrel és kalibrációs fájlokkal
  7. Fekete USB 2.0 kábel
  8. Apogee hordtáska
  9. Fényvisszaverő pálca
  10. 1 év garancia
 • S2-111-SS Felfelé néző NDVI érzékelő

  Az S2-111-SS NDVI érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és önellátásról gondoskodik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkorona levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi kizöldülés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-111) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával. dobja el a kábel hosszú részét, majd csavarja az érzékelőt a microCache csatlakozó csatlakozójához.

 • S2-112-SS Lefelé néző NDVI érzékelő

  Az S2-112-SS NDVI lefelé néző érzékelő egy egyedülálló kétcsatornás érzékelő 650 nm (piros) és 810 nm (NIR) mérésére, és saját tápellátással rendelkezik. Az érzékelő masszív, teljesen alámeríthető alumínium házzal rendelkezik, amely a zord körülményeknek is ellenáll, valamint kiváló minőségű kábel, amely előre ónozott pigtail vezetékekben végződik, így könnyen csatlakoztatható az adatgyűjtőkhöz és a vezérlőkhöz. Az érzékelőkábel IP68-as tengeri minőségű rozsdamentes acél kábelcsatlakozót tartalmaz, amely egyszerűsíti az érzékelő eltávolítását és cseréjét az állandó telepítésekből karbantartás és kalibrálás céljából. Az NDVI érzékelők tipikus alkalmazásai közé tartozik az üzemi előtetők mérése. Az NDVI a növény lombkorona levélterületéhez és a lombkorona leveleinek klorofilltartalmához kapcsolódik, és gyakran használják a tavaszi zöldedés és az őszi öregedés monitorozására.

  Ennek az érzékelőnek analóg változata (S2-112) az érzékelőfejtől 30 cm-re elhelyezett beépített kábelcsatlakozóval érkezik, amely akár szabványos, hosszúkábeles pigtail-érzékelőként használható, akár a  microCache Bluetooth Micro Loggerrel használható  a csatlakozó kicsavarásával.

 • SS-110: térspektroradiométer – 340-820 nm

  Az SS-110 340-820 nm hullámhossz-tartományt mér. A spektroradiométer egy egyszerűen használható, költséghatékony, sokoldalú spektrummérő rendszer, amely számítógépre is csatlakoztatható. A tipikus alkalmazások közé tartozik a különböző sugárforrások spektrális kibocsátásának (energia-fluxussűrűség, fotonfluxus-sűrűség vagy megvilágítás) mérése (gyakran növényi vagy emberi megvilágításhoz), valamint természetes és szintetikus felületek és anyagok (gyakran növényi levelek és lombkorona) reflexiós és transzmissziós mérése. ).

   

  AZ SS-110 CSOMAG TARTALMAZZA:

  1. Spektroradiométer egység és koszinusz korrigált detektor a házba szerelve
  2. 180°-os FOV fej és fekete sapka
  3. AL-200 buborékszint
  4. USB kábel a számítógépes interfészhez
  5. 2 GB-os USB-meghajtó ApogeeSpectrovision szoftverrel (Windows kompatibilis, XP és újabb; Mac kompatibilis, 10.10 és újabb) és a szükséges illesztőprogramokkal
  6. Hordtáska
 • SS-120: térspektroradiométer-635-1100 nm

  Az SS-120 635-1100 nm hullámhossz-tartományt mér. A spektroradiométer egy egyszerűen használható, költséghatékony, sokoldalú spektrummérő rendszer, amely számítógépre is csatlakoztatható. A tipikus alkalmazások közé tartozik a különböző sugárforrások spektrális kibocsátásának (energia-fluxussűrűség, fotonfluxus-sűrűség vagy megvilágítás) mérése (gyakran növényi vagy emberi megvilágításhoz), valamint természetes és szintetikus felületek és anyagok (gyakran növényi levelek és lombkorona) reflexiós és transzmissziós mérése. ).

   

  AZ SS-120 CSOMAG TARTALMAZZA:

  1. Spektroradiométer egység és koszinusz korrigált detektor a házba szerelve
  2. 180°-os FOV fej és fekete sapka
  3. AL-200 buborékszint
  4. USB kábel a számítógépes interfészhez
  5. 2 GB-os USB-meghajtó ApogeeSpectrovision szoftverrel (Windows kompatibilis, XP és újabb; Mac kompatibilis, 10.10 és újabb) és a szükséges illesztőprogramokkal
  6. Hordtáska

Mind a(z) 15 találat megjelenítve