Szenzor telepítőkészlet.

1 897 000 Ft + áfa / -tól

A talajnedvesség pontos mérése pontos beépítést igényel. Ha a telepítés nem megfelelő, bármilyen jól is kalibrál, az adatok rosszak lesznek.

 

Mit ér az időd?

Az árkok ásása és a fúrólyuk lenyúlása a légrések megszüntetése érdekében hihetetlenül sok időt és erőfeszítést igényel a kutatótól. A kézi telepítés bővelkedik az emberi hibák lehetőségében. Ezért hoztuk létre a TEROS furattelepítő eszközt.

Frissen frissített design

A TEROS furattelepítő eszközt kifejezetten a víztartalom-érzékelő gyorsabb és pontosabb telepítésére tervezték. Mivel a nagy árok helyett csak egy kis, 10 cm-es (4 hüvelykes) kézzel fúrt lyukra van szükség, a mélyebb fúrólyuk beépítését is elvégezheti csekély terepzavarral és sokkal kevesebb erőfeszítéssel. A telepítőeszköz tartalmazza az akár 2 m-es mélység eléréséhez szükséges berendezéseket, de a további bővítések gyakorlatilag korlátlan elérést tesznek lehetővé a legmélyebb telepítésekhez.

Csináljon többet egyetlen eszközzel

Az új kialakítás lehetővé teszi a legtöbb TEROS érzékelő felszerelését, beleértve a TEROS 10, 11 és 12 talajnedvesség érzékelőket és a TEROS 21 mátrix potenciálérzékelőt. A TEROS furattelepítő eszköz adaptereket tartalmaz, amelyek biztonságosan rögzítik az egyes érzékelőket, amikor a talajba tolják, és zökkenőmentesen kioldják, miután felhelyezték. Tartalmaz egy adaptert is, amely a TEROS 21 optimális szögben történő beillesztéséhez szükséges vezetőlyuk létrehozására szolgál. Használja a hihetetlenül gyors, következetes telepítéshez háborítatlan talajba, szinte bármilyen mélységben, amelyet választott.

Kevesebb mozgástér a hibának

A víztartalom mérése csak annyira jó, mint a talaj és az érzékelő érintkezése. A TEROS furattelepítő eszközt úgy tervezték, hogy a légrések és a preferált áramlás megszüntetésével pontos telepítést biztosítson. Mivel mechanikus erőkifejtést használ a kézi alkalmazással szemben, az érzékelőket egyenesen és merőlegesen egyenletes nyomással alkalmazzák (még kemény agyagos talajon is), majd finoman elengedik, ami tiszta, egyenletes telepítést eredményez. A hibák további csökkentése érdekében beépítettünk egy lemezvezetőt, amely lehetővé teszi a pontos elhelyezési mélység és az igazítási érzékelők 4 pontban történő beállítását a fúráskör körül. Ezek megkönnyítik az érzékelők helyének dokumentálását a gyorsabb eltávolítás és a kábelvédelem érdekében . A TEROS furattelepítő eszközzel nem csak nagyobb mennyiségű mérést kaphat, hanem biztos lehet benne, hogy minden érzékelőt megfelelően telepítettek .

Kisebb lyukak = kevesebb fejfájás

Mint minden műszerünknél, a nagyobb pontosság kevesebb erőfeszítéssel jár az Ön részéről. Mivel a TEROS furattelepítő eszközzel sokkal messzebbre is tud érzékelőket telepíteni, mint amennyit a kar elérhet, a teljes folyamat csak körülbelül 30 percet vesz igénybe (szemben azzal a két vagy több órával, amely egy ugyanolyan mély árok ásásához szükséges). Zseblámpával is fel van szerelve, így nem csak a lyukakat láthatja, hanem gondoskodhat a megfelelő beillesztésről is. Mindez jelentős időmegtakarítást és kevesebb gondot jelent. 

Okosabb víztartalom-érzékelő telepítés

Az intenzív terepi telepítés már a múlté, köszönhetően a TEROS Furehole Installation Tool gyors, egyszerű és pontos beillesztési módszerének. Ezt az egyedileg, kézzel gyártott, rendkívül masszív műszert úgy tervezték, hogy könnyebb, gyorsabb és jobb szenzor telepítést biztosítson nagyobb mélységben, így a telepítés olyasvalamivé válik, amitől inkább várhat, mint félne. 

Cikkszám: 40702 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szenzor telepítőkészlet.” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…